Bier ImportSpeciaalbier op het terras

29 maart 2018
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/03/BierImport_Terrasseizoen-1280x800.jpg

Met de start van de lente komt ook het terrasseizoen eindelijk dichterbij. Op het terras drinken uw gasten graag speciaalbieren, die het zomerse gevoel extra versterken. Een heerlijk zomerse weisse bijvoorbeeld of een bijzonder speciaalbier om te genieten van een moment van rust in de zon. Bier Import biedt een breed scala aan speciaalbieren die uitermate geschikt zijn om te serveren op het terras.

Kronenbourg 1964 Blanc

Deze serie nodigt je uit om de perfecte balans te ontdekken tussen de frisheid van tarwebier en de fruitige en zoete tonen van rode bessen: framboos en vlierbessen. Alcoholvrij bier valt ook onder het ‘Blanc’ assortiment, dit bier is het resultaat van geselecteerde malts en een trage gisting. Deze heerlijke fruitige bieren zijn niet van het terras weg te denken. Meer informatie over het uitgebreide assortiment van Kronenbourg is hier te vinden.

Malheur

Graag lichten wij Malheur 8 uit, volgens ons is dit bier uitermate geschikt om te serveren tijdens het echte terrasweer. De Malheur 8 is een goudblond bier dat hergist in de fles. ‘Het is daarmee een levend bier. De gist doet het bier verder rijpen.’ In de smaak is bijzonder veel terug te ontdekken. Een echte aanrader dus. Meer informatie over het ruime assortiment van Malheur is hier te vinden.

Page24

De brouwerij Saint German is in 2003 opgericht door Vincent, Stéphane en Hervé. Alle drie gepassioneerd over bier en het ontwikkelen van eigen recepten. Dat merk je goed terug in het assortiment, heerlijke bieren zijn voortgevloeid uit deze samenwerking. Van blond bier tot triple en van triple tot IPA, er is voor ieder wat wils. In het assortiment zitten ook verschillende bieren die perfect bij het doorkomende zonnetje passen. Heerlijk voor op het terras. Meer informatie over het assortiment van Page24? Klik dan hier.

Slaapmutske

Vanaf eind 2000 heeft Slaapmutske een flinke ‘groeispurt’ gemaakt met een uiteenlopend aanbod als resultaat. Wij brengen graag het ‘Jan van Oudenaarde’ bier onder de aandacht. Een heerlijk bier om uit te serveren op het terras. Het zonnetje zit er inmiddels weer aan te komen, dit bier is een single-hop bier van hoge gisting met hergisting op de fles. Het is een droog, vlotdrinkend bier met een zachte bittere afdronk. Meer informatie over het assortiment van Slaapmutske is hier te vinden.

Op zoek naar speciaalbieren voor uw gasten? Het team van Bier Import helpt u graag met de selectie, zodat uw terras straks vol zit met bierliefhebbers.