OVER ONSWIE ZIJN WIJ?

“Een bier is nooit alleen maar een bier, het is een tool in een gemeenschap! Mensen zijn op zoek naar relaties met merken”.

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/09/Bierimport_Home_Logo_midden.png

Bier is
onze passie

Wij geloven in bier en sterke bierconcepten.

“Wij zijn bierliefhebbers die vertellen over unieke brouwerijen en hun bieren die moeten worden gedefinieerd in de levende culturele omgeving en dit doen we alleen maar met echt voldoende respect en sterke identiteit over lokaal erfgoed, historie en kwaliteitsconditie.

Het draait allemaal om mensen en partnerschap op lange termijn, dit is een erg belangrijk kwaliteitsitem van ons bedrijf. Het is makkelijk om onze klanten te choqueren met bepaalde bieren, maar de ervaring zou een bier in balans moeten zijn waar je volledig van kan genieten”.

Team Bier Import

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/05/signature_01.png
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/05/BierImport_HenkKlijn.jpg

Henk Klijn

Profiel:
Ik ben een betrokken, sociaal vaardige manager met een groot menselijk inzicht. Ik ben een echte teamplayer, enorm breed interesse gebied zowel prive als professioneel met een sterk analytisch vermogen. Ben trots op resultaten die met mijn team behaald zijn. Bij mij geldt: afspraak is afspraak en niets is onmogelijk.

Competenties:
Enthousiast, betrouwbaar, delegeren, analytisch en energiek.

“Henk is een motivator en inspirator. Hij kan op een inspirerende en persoonlijke manier een toegevoegde waarde zijn voor zijn relaties”.

+31 (0)6 54 914 783