PAGE 24, AMBACHTELIJKE FRANSE BROUWERIJDe combinatie van traditie en innovatie

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_Middena.jpg

De locatieEen rijke brouwerijgeschiedenis

Brouwerij Saint Germain is in 2003 opgericht door Vincent, Stéphane en Hervé. Ze hebben alle drie een passie voor bier en wilden hun eigen opbrengsten realiseren. De brouwerij is gevestigd in Aix Noulette, een klein dorp van l’Artois met een rijke geschiedenis van brouwerijen.

Ambachtelijk gebrouwenRegionale grondstoffen

De filosofie van de brouwerij was sinds het begin van het avontuur gebaseerd op het bij voorkeur gebruiken van regionale grondstoffen, om de brouwerij- en landbouwtraditie van de regio Nord Pas de Calais in stand te houden. Zo zijn de bieren uit het assortiment Page 24 exclusief gebrouwen op basis van de hop afkomstig van de regionale coöperatie Coophounord.

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_Middenb.jpg

Page 24Exceptionele bieren

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page_24_Logo.jpg

WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OVER PAGE 24

De filosofie van de brouwerij is vanaf het begin gebaseerd op het prioritaire gebruik van regionale grondstoffen van de regio Nord Pas de Calais.
De bieren van Page 24 worden uitsluitend gebrouwen uit hop van de coöperatie Coophounord.
De bieren van Page 24 zijn niet gepasteuriseerd en profiteren van een hergisting in de fles. Daardoor bieden zij een echte aromatische rijkdom.
De brouwerij Saint German is in 2003 opgericht door Vincent, Stéphane en Hervé. Alle drie gepassioneerd over bier en het ontwikkelen van eigen recepten.
01234567890012345678900123456789001234567890

Brewery founded

01234567890

Founders

0123456789001234567890

Years old

01234567890012345678900123456789001234567890

Golden medal

PAGE 24 ASSORTIMENT

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_1.jpg

01. Page 24 réservere hildegarde blond

Alcohol: 6,9% vol.

Hopsoorten: brewers gold, strisselspalt

Moutsoorten: pilsen en munich

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 32 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 16% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_2.jpg

02. Page 24 réservere hildegarde ambree

Alcohol: 6,9% vol.

Hopsoorten: brewers gold, strisselspalt

Moutsoorten: pilsen, caramel en crystal mats

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 27 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 16% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_3.jpg

03. Page 24 blanche

Alcohol: 4,9% vol.

Hopsoorten: brewers gold, golding

Moutsoorten: pilsen, tarwe

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 17 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 11% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_4.jpg

04. Page 24 triple

Alcohol: 7,9% vol.

Hopsoorten: brewers gold, golding

Moutsoorten: pilsen, karamel mout, tarwe

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 29 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 18,25% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_5.jpg

05. Page 24 brune

Alcohol: 7,9% vol.

Hopsoorten: Challenger

Moutsoorten: pilsen, caramel en black malts

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 24 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 18,75% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_6.jpg

06. Page 24 IPA

Alcohol: 4,9% vol.

Hopsoorten: Simcoe, Cascade, Mosaic

Moutsoorten: pale, caramel malt

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 45 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 11% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_7.jpg

07. Page 24 double IPA

Alcohol: 8,9% vol.

Hopsoorten: Chinook, Mozaic

Moutsoorten: Pale, Munich

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 70 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 20,7% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_8.jpg

08. Page 24 Imperial stout

Alcohol: 9,5% vol.

Hopsoorten: Styrina Golding

Moutsoorten: Pale, geroosterde mout, Belgische mout, Crystal, chocolademout en zwarte mout

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 25 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 22,8% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_9.jpg

09. Page 24 Barley wine

Alcohol: 10,9% vol.

Hopsoorten: Cascade

Moutsoorten: Pale, vienna, crystal

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 38 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 24,65% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_10.jpg

10. Page 24 Rhub IPA

Alcohol: 6,9% vol.

Hopsoorten: Magnum, motueka, dr rudi, pacific gem, ella, galaxy

Moutsoorten: pilsen

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 45 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 16% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/02/BierImport_Page24_11.jpg

11. Page 24 Sour ale

Alcohol: 4,9% vol.

Hopsoorten: Sorachi Ace

Moutsoorten: Pilsen

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 20 IBU

Co2-gehalte: 6 g/l

Plato: 11% stamwortgehalte

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/10/BierImport_Page24_12.jpg

12. PAGE 24 Smoke on Oyster

Alcohol: 11% vol.

Hopsoorten: –

Moutsoorten: pale ale, vienna, crystal en gerookte cara

Vergisting: hoge gisting

Bitter unit: 40 IBU

Plato: 24,65% stamwortgehalte

VOLG ONS

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/09/Bierimport_Logo.png