EventBier Import nodigt u graag uit voor de HorecaEvenTT Assen

21 januari 2018
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/01/BierImport_HorecaEvenTT-Assen-1280x800.png

Ook dit jaar laten wij u kennismaken met onze unieke samenwerking met Wijnhandel Dikkers en Lijfering Drankengroothandel. Tijdens het HorecaEvenTT bundelen wij onze krachten en expertise. Naast deze samenwerking hebben wij u natuurlijk van alles te vertellen, te laten zien en proeven over onze speciaalbieren, wijnen, distillaten en ander zaken.

U kunt zich online gratis aanmelden voor het HorecaEventTT met de code: HETT800001. Graag tot ziens op 5, 6 en 7 februari 2018. Komt u ook?

HorecaEvenTT is de vakbeurs van het Noorden voor horeca, grootkeuken en recreatie. Dit jaar vindt deze beurs voor de 11e keer plaats. Het driedaagse event is op 5, 6 en 7 februari 2018 in de TT Hall Assen. HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda.

Wat kunt u verwachten?

Het is een sterk ontmoetingsplatform voor Noord-Nederland en biedt een breed scala aan regionale- en landelijke exposanten. Naast de prachtige ambiance heerst er een gemoedelijke sfeer. De kracht van HorecaEvenTT is beleven, zien, ruiken, proeven en horen. De locatie TT Hall beschikt over 6000 parkeerplaatsen en is makkelijk bereikbaar. Lees meer…