Bier ImportEventBBB-Maastricht 8 t/m 10 oktober 2018

2 oktober 2018
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/10/BierImport_BBBMaastricht-1280x800.png

Als Bier Import staan wij samen met Wijnhandel Dikkers en Lijfering Drankengroothandel op de BBB-Maastricht (BB222). In deze samenwerking kunnen wij u de mooiste wijnen en lekkerste bieren laten zien en vertellen de wijnen en bieren hun verhaal het beste tijdens het proeven. Bent u voor uw onderneming op zoek naar de mooiste wijnen en lekkerste bieren? Kom naar de BBB Maastricht van 8 tot en met 10 oktober 2018 en bezoek ons op de stand.

BBB Maastricht

BBB gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horecaondernemingen – en toeleveranciers. Daarmee zet het zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties. Met meer dan 14.000 bezoekers vertegenwoordigd BBB Maastricht alle horecasegmenten: hotels, restaurants, cafés, bars, disco’s, lunchrooms, B&B, fast service, catering en instellingen. Zij bezoeken BBB Maastricht om zich te oriënteren op nieuwe producten, contacten te onderhouden, nieuwe contacten te leggen en een overzicht van de markt te krijgen.

Wijnhandel Dikkers

Als wijnhandel met meer dan 160 jaar ervaring vertegenwoordigen wij bijzondere wijnhuizen. Maak kennis met de wijnen van de bijzondere wijnhuizen. Bent u al nieuwsgierig geworden welke wijnen voeren? Bezoek alvast onze website om in de stemming te komen.

Lijfering Drankengroothandel

, met vestigingen in Groningen, Amsterdam en Wessem, distribueert op het gebied van dranken. Daaronder bevinden zich alle populaire biermerken, de prachtige wijnen van Wijnhandel Dikkers, de sterke merken speciaalbier van BierImport en een ruim assortiment gedistilleerde dranken.

Lambiek Beer Box

Oud Beersel heeft gedurende 10 jaar naar een passende verpakking gezocht om platte, niet gepasteuriseerde lambiekbieren in kleine hoeveelheden te kunnen aanbieden. De LAMBIEK BEER BOX is een verpakking van 3, 1 liter gebaseerd op het bag-in-box concept en kan een binnendruk tot 3 bar aan. Dankzij deze technologie kan nu iedere speciaalbierzaak traditionele Lambiek, Kriekenlambiek en Faro aanbieden.

Abbaye D’Aulne

Denk hierbij aan de abdijbieren van Abbaye D’aulne. Traditionele abdijbieren van hoge gisting, met een nagisting op fles, gebrouwen volgens de traditionele brouwkunst van haar stichters, de cisterciënzer monnikken van de abdij van Aulne.

Brouwerij Lupulus

Oorspronkelijk diende de brouwerij enkel om de aanpalende bistro van het nodige bier te voorzien, maar al snel werd duidelijk dat Lupulus te bijzonder was om ter plaatse te houden. In 2007 kwam Lupulus Blond officieel op de markt, zowel op vat als in de kenmerkende champagneflessen.

Brouwerij Cornelissen

De zesde generatie eigenzinnige Belgische ambachtelijke brouwers.
Noem ons koppig. Maar we zijn nog steeds een familie met sterke waarden. We brouwen onze bieren nog steeds zelf. We gebruiken nog steeds koperen ketels. En we kunnen onze kwaliteit nog minstens 150 jaar garanderen.

Kronenbourg

Bij menig liefhebber klinkt dit allicht nog bekend in de oren als de luxe pils uit de Elzas.
Officieel staat dit bier bekend als ‘Kronenbourg 1664’.

Kronenbourg 1664 Blanc

Vol van smaak, dit bier is het resultaat van streng geselecteerde malts en een trage gisting.

Kronenbourg 1664 Blanc Sans Alcool

1664 Blanc Sans Alcool geeft dezelfde verfrissende en fruitige ervaring als 1664 Blanc – slechts zonder alcohol. Het wordt gedomineerd door aroma’s van citrus en koriander gebruikt in het brouwproces.

Bronnen: BBB Maastricht