Bier ImportEventGastvrij Rotterdam 17 t/m 19 september

11 september 2018
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/09/BierImport_GastvrijeRotterdam-1-1280x800.png

Met Bier Import zijn wij van 17 t/m 19 september aanwezig tijdens Gastvrij Rotterdam. Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Gedurende drie dagen staat Rotterdam Ahoy in het teken van culinaire hoogstandjes, innovatieve producten en oplossingen voor food en non-food in de horeca. Er staan op deze beurs 450 exposanten!

Horecaprofessionals

Gastvrij Rotterdam richt zich op ambitieuze horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment. Van harte welkom op Gastvrij Rotterdam zijn: chefs, souschefs, maîtres d’hôtel, sommeliers, bartenders, barista’s, eigenaars en managers van restaurants, brasseries, hotel-restaurants, catering- en traiteurbedrijven, lunchrooms en daarnaast managers en inkopers uit de zorg- en recreatiesector.

Beer Box  ~ Brouwerij Oud Beersel

Bier Import gelooft in bier en sterke bierconcepten. We importeren bieren en richten onze op authentieke brouwerijen en hun verhaal. Daar past de productintroductie van de unieke BEER BOX van Brouwerij Oud Beersel uitstekend bij. Dit innovatieve concept wordt tijdens Gastvrij Rotterdam geïntroduceerd op de Bier Import-stand.

https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2018/09/Bierimport_GastvrijRotterdam2_Vierk-1.png

Lambiek Beer Box

Oud Beersel heeft gedurende 10 jaar naar een passende verpakking gezocht om platte, niet gepasteuriseerde lambiekbieren in kleine hoeveelheden te kunnen aanbieden. De LAMBIEK BEER BOX is een verpakking van 3, 1 liter gebaseerd op het bag-in-box concept en kan een binnendruk tot 3 bar aan. Dankzij deze technologie kan nu iedere speciaalbierzaak traditionele Lambiek, Kriekenlambiek en Faro aanbieden.

Kronenbourg

Bij menig liefhebber klinkt dit allicht nog bekend in de oren als de luxe pils uit de Elzas.
Officieel staat dit bier bekend als ‘Kronenbourg 1664’.

Kronenbourg 1664 Blanc
Kronenbourg 1664 Blanc Sans Alcool

La Corne

De eerste bieren van de relatief jonge brouwerij kwamen in 2010 voor het eerst op de markt. In het vaste assortiment hebben zij een blond bier, een zwart bier en een tripel. Deze smaakvolle bieren worden over de hele wereld gedronken. Van Nederland tot Hongkong en van Brazilië tot Taiwan.

Schneider

In  het  Duitse  Kelheim  heeft  de  Weißbierbrouwerij  familie  Schneider  haar  waardevolle  erfenis,  ervaring  en  passie  aan   veel  generaties  doorgegeven.  De  6e  generatie  van  deze  brouwersfamilie  staat  nog  steeds  voor  een  kwalitatief,  innovatief,  passioneel,  authentiek  en  inspirerend  bierassortiment

Bersalis

Bersalis speciaalbieren zijn de hoge gistingsbieren van Oud Beersel.

Viven

Zes keer per jaar wordt er door Viven een experimenteel bier gebrouwen. Daarbij wordt een eigen draai gegeven aan een bestaand biertype. Per brouwsel wordt er slecht 5.000 liter gemaakt. Tot nu toe zijn er een Special Blond, een Pale Ale en een Barley Wine gebrouwen. De productie beperkt is, daarom kan men zich voorafgaand inschrijven voor fusten.