Bier ImportEventTerugblik kerstmarkt Schijndel

19 december 2017
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/12/BierImport_Kerstmarkt_Schijndel-1280x800.png

16 december jl. werd er in de Molenstraat in Schijndel een sfeervolle kerstmarkt georganiseerd. Naast de vele kraampjes was er ook muziek en ander vermaak geregeld. Zo was er een draaimolen, speelden er diverse muzikanten en was er een vuurspuwer en ook Creatief Tuig was aanwezig. Uiteraard werd ook voor de inwendige mens goed gezorgd. Het was een gezellige, drukke en sfeervolle avond. Hieronder een fotoreportage van deze kerstmarkt.

Klik hier voor alle afbeeldingen die gemaakt zijn.

Bron: Schijndel Online

 

”Brauhausbrothers” met hun Schneider-Weisse mobiele biergarten

Deze jaarlijks gehouden kerstmarkt was ook dit jaar, ondanks de opbouw in de regen, weer een sfeervolle belevingsmarkt waar alle ondernemers van deze winkelstraat hun bijdrage hebben geleverd.

Gedurende de kerstmarkt was het mooi droog! Met de vuurkorven en bbq wast het een een prachtige winterse dag. Ook dit jaar stonden de ”Bräuhausbrothers” met hun Schneider-Weisse mobiele biergarten weer bij Twan Vissers voor de deur, aangevuld met het vooral van wintersport bekende Oostenrijkse bier Stiegl Goldbräu en uiteraard koffie en warme chocomel. Dit jaar voor het eerst vergezeld met de ”BBQ meesters” welke niet alleen voor een passende sfeer zorgden maar zeker ook voor de inwendige mens.

Wist u dat u ook tijdens Hartemert 2018 (http://www.hartemert.nl ) de BBQ Meesters weer kunt ontmoeten! Zien wij u daar?