Bier ImportNieuwe website van Bier Import, uw specialistische partner in bier

25 november 2017
https://bierimport.nl/wp-content/uploads/2017/11/BierImport_Startdec2017-1280x800.png

Maarten Tegenbosch en Henk Klijn richtten in 2006 Bier Import op, na een spontane bierproeverij in een barretje. Sinds die tijd ging de wereld van bier voor hen open en wilden ze daarin verder. Om nog beter zichtbaar en vindbaar te zijn in die wereld, is onlangs een nieuwe website gelanceerd. Bier Import gelooft in bier en sterke bierconcepten. Verschil maken in de bier- en biergerelateerde markt, dat is wat Bier Import wil. Bieren importeren is onze hoofdactiviteit en daar zijn we goed in. Daaraan leveren sterke merken, topkwaliteit producten en een excellente service een belangrijke bijdrage. We richten ons op authentieke brouwerijen en hun persoonlijke verhaal. U heeft bij Bier Import de keuze uit een breed assortiment aan speciaalbieren. Al onze bieren vertellen een bijzonder en uniek verhaal.

Wat kenmerkt Bier Import?

Als u kiest voor samenwerking met Bier Import, dan kiest u voor:

  • Ambacht: wij leveren authentieke bieren gebrouwen op ambachtelijke wijze.
  • Gastvrijheid: onze aangeboren liefde voor bieren en voor gastvrijheid komt perfect samen bij Bier Import.
  • Expertise: zeggen dat we de beste zijn, dat doen we liever niet. Maar we weten gewoon erg veel van de bieren en biergerelateerde markt.
  • Professionaliteit: de beste kwaliteit, de beste bieren. Wij willen uiteindelijk de beste craftbeer-leverancier & -partner in Nederland zijn.

Bestelmogelijkheden

Bier Import importeert bieren, maar levert die niet rechtstreeks uit. Daarvoor is een samenwerking aangegaan met Lijfering Drankengroothandel. Het volledige assortiment van Bier Import, bestaande uit meer dan 400 bieren.

Interesse?

Wilt u meer weten over Bier Import? Wij komen graag met u in contact! Graag gaan wij met u in gesprek om te kijken wat wij voor uw horecabedrijf of slijterij kunnen betekenen. Bier Import wil graag uw specialistische partner in bier zijn!